Publieke inspraak ‘Bundelen van vergelijkbare projecten – SNK’

Deze voorgestelde regel gaat over de mogelijkheid om vergelijkbare of identieke projecten als een bundel van maatregelen bij SNK te registeren en het projectplan in eens te laten valideren.

De voorgestelde regel kan hier bekeken worden.

De publieke inspraak sluit op 31 mei 2022. Commentaar en opmerkingen op het document kunnen gestuurd worden naarsecretariaat@NationaleCO2markt.nl

Over de publieke inspraak:

Binnen SNK worden methodedocumenten voorbereid voor het berekenen van emissiereducties voor verschillende projecttypen. Dit gebeurt in werkgroepen. Vervolgens wordt advies over een methodedocument ingewonnen door een Commissie van Deskundigen. Deze geeft advies over de methode. Bij commentaar en vragen gaat de methode terug naar de werkgroepen. Wanneer de Commissie van Deskundigen een finaal advies geeft, gaat dit naar het bestuur. Het bestuur organiseert een publieke inspraak over de methode door deze (met de toelichting) op de website van SNK te publiceren met een aankondiging via de nieuwsbrief. De inspraak duurt 20 werkdagen. Na de inspraak besluit het bestuur: n.a.v. het commentaar de methode terug te sturen naar de werkgroepen, of bij geen commentaar, de methode op te nemen in het Rulebook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *