Publieke inspraak – Duurzame warmte en koude ter vervanging van aardgas bij (ver)bouw van utiliteiten

Dit projecttype behelst het duurzaam verwarmen en/of koelen van de ruimten van utiliteit als ook het verwarmen en/of koelen van de technische middelen en installaties binnen deze utiliteit door gebruik te maken van warmte en/of koude uit duurzame bronnen, anders dan aardgas.

Utiliteit wordt in dit methodedocument gedefinieerd als gebouwen waar diverse personen samen komen voor werk, collectief wonen (zoals zorg- of appartementencomplexen) of ontspanning of waar (industriële) activiteiten plaatsvinden. Dit projecttype heeft zowel betrekking op verbouw als op nieuwbouw waar aardgas wordt vervangen c.q. wordt vermeden.

Het methodedocument wordt hierbij gepubliceerd voor een publieke inspraak.

De publieke inspraak is geopend tot 5 oktober 2023. U kunt reageren via: Secretariaat@NationaleCO2markt.nl

Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd omdat dit ons helpt het methodedocument verder te verbeteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *