Green Deal Koolstofmarkt zondag 17 juni op Vroege Vogels (update)

Tijdens de uitzending van het BNNVARA-radioprogramma Vroege Vogels zal aanstaande zondag (17 juni) aandacht besteed worden aan de Green Deal Pilot Nationale Koolstofmarkt. In het radioprogramma over dierenwelzijn, milieu, klimaat en natuur in Nederland zal Hans van der Werf van de Friese Milieu Federatie aan het woord komen. Het gesprek zal gaan over de actualiteit rond de klimaattafel – in het bijzonder veenweide – en de recente bijeenkomst van de Green Deal. De opnames vinden plaats bij het melkveebedrijf van Marten Dijkstra in het Friese Aldeboarn. Naast Hans van der Werf komt ook onderzoeker Christian Fritz van de Radboud Universiteit aan het woord, over ‘climate smart agriculture’.

Update: radiofragment

De uitzending van Vroege Vogels was zondag 17 juni 2018 van 7:00 tot 10:00 op NPO Radio 1. Een artikel over “CO2 besparen in veenweide” en het bijbehorende radiofragment zijn te vinden op de website van Vroege Vogels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *